Borrelnood ‘Back on Track’

20 september 2019, van 17:00 tot 23:59

Door Redactie

Met de XXXL Borrelnood in de Grote Kerk van 16 november 2018 nog vers in het geheugen laat Borrelnood weer van zich horen. De komende editie staat gepland op 20 september (17.00 uur) bij Cafe De Oude haven langs het kanaal.

Om 19.00 uur trappen the Bottles af met Lex Kemper en Hans Mastrigt en spelen jaren 60 en 70 songs. Rond 21.00 uur neemt MisterMister het muziekstokje over. Tweestemmige zang, drums, bas, gitaar en toetsen allemaal gespeeld door maar 2 heren. Tegelijkertijd wordt er De Borrelnood Rally gereden die vertrekt rond 18.01 uur vanuit De Oude Haven en rond 21.00 uur weer terugkomt. In 2014 deed Borrelnood dat ook al. Het aardige is dat de rally auto’s voor het café langs komen en feitelijk door de menigte aangemoedigd en gehuld worden. Leuker kun je niet aankomen als rally rijders. De auto’s worden bij terugkomst opgesteld langs het kanaal. De aanmeldingen beloven een divers pallet aan auto’s.

Organisator Frank van der Meulen meldt: ,,Dit is weer een ouderwets gezellige en intieme borrelnood. Het aantal mensen laat zich natuurlijk lastig te voorspellen. We denken dat we er met een 150/200 mensen wel zijn. Maar je weet het nooit. Borrelnood heeft een uitstekende reputatie als het gaat om de activiteiten, het publiek en de gezelligheid, het zou zomaar nog eens druk kunnen worden.” Hij vervolgt: ,,Borrelnood mikt met deze editie weer op een gemiddeld bezochte editie. Het is zeker niet de bedoeling de Grote Kerk editie te evenaren. Dat is juist het leuke van Borrelnood. Een divers publiek, leuke locaties, altijd wat te doen en een leuk en gemêleerd gezelschap.”

Aanmelden voor de rally kan op: caferallycompetitie.nl/borrelnood

Voor de Borrelnood hoef je je niet aan te melden.

De Borrelnood

‘De Borrelnood’ is een initiatief van Apeldoornse creatieven zonder een commercieel karakter. Iedereen die creatief is in zijn of haar werk of enige vorm van creativiteit uit in zijn of haar privéleven is van harte welkom! Op onregelmatige basis en op wisselende plekken ontmoeten de vrienden van ‘De Borrelnood’ elkaar vanaf 17.00 uur. Dan kun je vooral plezier hebben, kennis en ideeën uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten en prettige gesprekken voeren. Het lijkt misschien op een netwerkbijeenkomst, maar dat is het niet.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?