Boschbad gaat vanaf vanmiddag open

22 mei 2012, van 13:00 tot 17:00, Boschbad

Door Redactie

Accres

Vanwege het zomerweer is het openluchtbad Boschbad aan de Felualaan 29 vanaf dinsdag 22 mei iedere middag van 13.00 tot 17.30 uur geopend. Dit geldt in ieder geval tot en met Pinksteren, mogelijk langer als de hogere temperatuur aan blijft houden.

Tien dagen eerder
Het recreatiebad, de nieuwe glijbanen, het peuterbad en het wedstrijdbad gaan alle middagen open voor publiek. Het Boschbad is daarmee iedere middag volledig in bedrijf. Dat is tien dagen eerder dan de gebruikelijke openstelling vanaf 1 juni.

Banenzwemmen
Uiteraard blijven op verschillende ochtenden ook de reguliere openingstijden van de maand mei gelden voor uitsluitend banenzwemmen in het wedstrijdbad. Een grote groep banenzwemmers maakt al sinds 1 mei jl. gebruik van de mogelijkheid tot banenzwemmen. Met ingang van woensdag 1 juni a.s. zal het Boschbad dagelijks geopend zijn volgens het vastgestelde rooster van juni.

Buitenbad Malkander
Daarnaast is voor zonliefhebbers, van april tot en met oktober, ook het buitenbad van Aquacentrum Malkander dagelijks toegankelijk in de ochtend en de voormiddag.

Online ticketverkoop
Alle actuele openingstijden van het Boschbad en Aquacentrum Malkander zijn beschikbaar op boschbad.nl en malkander.nl. Bestaande abonnementen van het Boschbad kunnen online worden verlengd, alle andere abonnementswensen kunnen tijdens openstelling aan de kassa van het Boschbad worden afgewikkeld. Dagtickets voor het Boschbad zijn thuis online aan te schaffen. Abonnementen en online tickets voorkomen onnodige wachttijden voor de kassa.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?