Bouw in CODA FabLab mee aan een stad van papier

7 juni 2015 - 20 mei 2015, CODA museum Apeldoorn

Door Redactie

Workshops voor kinderen van 8-14 jaar rondom CODA Paper Art | woensdag 10 juni, 5 augustus en 2 september van 14.00-15.30 uur | CODA FabLab, Vosselmanstraat 299 

Vanaf zondag 7 juni is in CODA Museum de internationale tentoonstelling CODA Paper Art 2015 te bewonderen waarin kunst van en op papier centraal staat. Zo zijn een reusachtig edelhert van origami, de immense vleugels van Icarus en opvallende sieraden van papier te bewonderen. Rondom deze prachtige tentoonstelling hebben ook tal van activiteiten plaats, zoals rondleidingen en workshops. Zo kunnen kinderen van 8 tot 14 jaar in CODA FabLab meebouwen aan een stad van papier die in de etalages van CODA en Markant tentoongesteld wordt. 

De eerste van drie workshops voor kinderen is woensdag 10 juni aanstaande in CODA FabLab. De workshop begint om 14.00 uur met een korte rondleiding door de tentoonstelling waarna je huisjes van papier gaat maken. Hiervoor kunnen verschillende modellen van Jugendstil panden in Apeldoorn gebruikt worden. Door deze ontwerpen te combineren en samen te voegen, kun je helemaal je eigen draai aan het ontwerp geven. De kosten voor deze workshop bedragen € 7,50 per persoon.

Aanmelden

Wil je ook meebouwen aan deze bijzondere stad? Stuur dan een mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl met daarin je naam, telefoonnummer en de datum waarop je wilt komen (10 juni, 5 augustus en/of 2 september). Wij zorgen er dan voor dat het kaartje die dag voor je klaar ligt bij de balie in CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299, Apeldoorn). Bij het afhalen van je kaartje kun je gelijk betalen (pin of contant). Er kunnen maximaal twintig kinderen meedoen, dus meld je op tijd aan om zeker te zijn van een plekje!

Klassenbezoek

Bent u leerkracht op een basisschool en vindt u het leuk om met uw leerlingen aan deze workshop mee te doen? Ook dat kan: neem dan voor meer informatie contact op met Margot Appelman, docent CODA FabLab (m.appelman@coda-apeldoorn.nl). Dit bezoek kan ook op andere dagen en/of tijden ingepland worden.

Op www.coda-apeldoorn.nl/fablab en op www.coda-apeldoorn.nl/paperart is meer informatie te vinden over de mogelijkheden van CODA FabLab en over de tentoonstelling CODA Paper Art.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?