Bouw tijdens de Open Monumentendagen mee aan de Paper Art stad

12 september 2015 - 1 september 2015, van 12:00 tot 15:00, Vosselmanstraat 299

Door Redactie

Zaterdag 12 september | inloopmiddag: 12.00 – 14.00 uur, workshop 14.00 – 15.00 uur | CODA FabLab

Tijdens de Open Monumentendagen kunnen kinderen (7-15 jaar) meebouwen aan de Paper Art stad: aan de hand van modellen ga je monumentale panden van het centrum van Apeldoorn van papier maken. Voorafgaand aan de workshop is er een gratis inloopmiddag waarin je kunt zien wat allemaal mogelijk is met een lasersnijder, 3D printer of snijplotter. De inloopmiddag en de workshop zijn zaterdag 12 september in CODA FabLab, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Daarnaast is er in Markant diezelfde dag van 10.00 tot 12.00 uur een workshop Huisje, Boompje, Beestje.

Sinds 7 juni is in CODA Museum de internationale tentoonstelling CODA Paper Art 2015 te bewonderen waarin kunst van en op papier centraal staat. Zo zijn een reusachtig edelhert, een Harley Davidson en een tornado van papier te bewonderen. Een prachtige tentoonstelling die voor jong en oud een bezoek meer dan waard is en die heel goed aansluit op het thema van de Open Monumentendagen: Kunst & Ambacht.

Bouw mee aan de Paper Art stad | CODA FabLab

De workshop Bouw mee aan de Paper Art stad in CODA FabLab begint om 14.00 uur en kost € 5,- per persoon. Samen met de CODA FabLab docent ga je met behulp van de lasersnijder je eigen monumentale pand van papier maken. Aanmelden voor deze workshop is verplicht: stuur vóór 10 september een mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal personen. Wij zorgen er dan voor dat het kaartje die dag voor je klaar ligt bij de balie in CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299, Apeldoorn). Bij het afhalen van je kaartje kun je gelijk betalen (pin of contant). Er kunnen maximaal twintig kinderen meedoen, dus meld je op tijd aan om zeker te zijn van een plekje!

Huisje, boompje, beestje | Markant

Zaterdag 12 september kun je ook in Markant meebouwen aan een stad van karton, papier en plakband. De workshop duurt van 10.00 tot 12.00 uur en iedereen kan hier aan meedoen, jong en oud. Aanmelden kan via www.markantapeldoornl.nl of telefonisch (055-5213967); deelname is gratis.

Op www.coda-apeldoorn.nl/fablab vindt u meer over onze activiteiten. Wilt u meer weten over de Open Monumentendagen? Kijk dan op www.monumentendagenapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?