Boyhood in Première bij Gigant

31 juli 2014, om 15:15, Gigant

Door Redactie

Boyhood

Op donderdag 31 juli vertoont Gigant de première van Boyhood. Gedurende een periode van 12 jaar, heeft regisseur Richard Linklater “Boyhood” gefilmd met dezelfde acteurs. Hij brengt met “Boyhood” het leven van Mason prachtig in beeld en we zien Mason als een jongen van zes jaar letterlijk opgroeien tot een volwassen man.

Naast de première op de 31 juli is er ook een exclusieve voorpremière op zondag 27 juli om 10:00 waarbij vaders gratis hun zoon mogen meenemen. De toegang voor de film is €9,00|€7,00 (leden/vrienden). Kaarten kunnen telefonisch of via www.gigant.nl gereserveerd of gekocht worden.

Boyhood is een hartverwarmend portret over het moderne gezinsleven dat alledaagse strubbelingen meemaakt en waarin familiebanden veranderen. De jaren glijden aan ze voorbij en vormen een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd. Linklater heeft met Boyhood een unieke film gemaakt dat in de filmgeschiedenis nog nooit eerder is vertoond.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?