Brassband Apeldoorn 75-jarig jubileum concert

30 november 2013, van 19:30 tot 22:30, Apeldoorn, Ravelijn 55 (Het Bolwerk)

Door Redactie

In 1938 op een zoldertje van een postkantoor begonnen als Postfanfare Apeldoorn is na enkele naamswisselingen Brassband Apeldoorn anno 2013, 75 jaar later, nog steeds springlevend en vol enthousiasme.

En dat gaan we op 30 november vieren! Met de passende titel “Brass to the Future” kijken we enerzijds terug naar het verleden en blijven we tegelijkertijd met beide benen in het heden staan. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk ons eigen orkest en dat zal ruimschoots aan bod komen, aangezien in tegenstelling tot andere concerten ons orkest zowel voor als na de pauze voor u zal aantreden.

Daar er veel individueel talent binnen het orkest is zullen ook solisten van zich laten horen. Op onze reis naar het verleden zullen we bijgestaan worden door slagwerker Robbert Houtkamp, begin tachtiger jaren als klein jongetje de kneepjes van het vak bij onze vereniging lerend en anno 2013 slagwerker van groot formaat en recent zelfs wereldkampioen geworden op het Wereld Muziek Concours.

Daarnaast staat zangeres Rianne Botma, sinds slechts enkele jaren afgestudeerd aan het conservatorium en nu al bekend bij het grote publiek van onder andere de musical “Zij gelooft in mij”, het orkest vocaal bij met haar fantastische stemgeluid, geschikt voor zowel nummers uit de oude doos als voor eigentijdse nummers.

Uiteraard zal de avond nog een extra gezellig tintje krijgen door verschillende “special effects”, maar we geven natuurlijk niet nu al alles prijs!

Ook zo nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?