Breedtesport wordt beter sporten bij Pronami Skills in Apeldoorn

22 augustus 2016, van 17:00 tot 19:00, Pronami Skills, Hoefweg 16, Apeldoorn,

Door Agenda

 Pronami Skills gaat starten met het verzorgen van trainingen aan kinderen van 6 tot 16 jaar.

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen.Net als veel ouders zien we de laatste jaren dat het aantal bewegingsminuten van kinderen zowel thuis als op school afneemt. Wij willen dit gat opvullen door ze een FUNdament te geven zodat ze met plezier gaan sporten en bewegen. We willen aan kinderen die een sport beoefenen of nog geen sport beoefenen iets toevoegen, waardoor ze zowel fysiek als mentaal weerbaarder worden en beter doordacht bewegen in hun sport. Dit bereiken we door technieken en inzichten vanuit meerdere sporten toe te passen.

De trainingen vinden plaats vanaf maandag 22 augustus op het buitenterrein van de Apeldoornse Korfbal Club (AKC) Steeds Hooger. Sportpark Ordenbos 5 te Apeldoorn.
Groep 1 j/m t/m 9 jaar 17.00-18.00
Groep 2 j/m t/m 16 jaar 18.00-19.00

Pronami voor veelzijdig sporten en bewegen door kinderen. Bij sportclubs ligt de nadruk vooral op de specifieke trainingen voor de eigen sport. Een voetballer traint vaak alleen met een bal en een judoka leert werpen en vallen. Algemene beweegvaardigheden zijn wenselijk om een specifieke sport voor een langer termijn goed uit te kunnen voeren. Met name de afwisseling zorgt dat je fris blijft in je hoofd en voorkomt eenzijdige belasting wat een gevaar vormt voor blessures.
Breedtesporten is bij ons Beter sporten.

Wij, Tom en Binnie Willemsen zijn allebei Sportdocenten. Tom als talententrainer bij de Judo Bond Nederland en trainer fysieke en mentale vaardigheden aan de Politie Academie en Binnie als docent aan het CIOS Arnhem (Fitness & Health, Leefstijl Coach). We nemen een schat aan ervaring mee op het gebied van vorming en training geven aan kinderen. Wij vinden allebei dat veelzijdig sporten en bewegen goed is voor lichaam en geest. Tevens gaan wij aandacht besteden aan gezonde voeding en geven we advies over een gezonde leefstijl.

VOOR MEER INFORMATIE GA NAAR OF NEEM CONTACT OP MET
WWW.PRONAMI.NL
FACEBOOK PRONAMI SKILL
Binnie Willemsen (06) 20931236

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?