Bruidsbeurs ‘Ja, ik wil’

15 januari 2017, van 12:00 tot 17:00

Door Redactie

Trouwlocatie Charme Hotel Oranjeoord en Stralend Middelpunt organiseren samen voor de zevende keer Bruidsbeurs Ja, ik wil! met vele standhouders en twee bruidsshows.

Op zondag 15 januari kunnen bruidsparen van 12 tot 17 uur Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren (gemeente Apeldoorn) bezichtigen. Tegelijk kunnen zij bij standhouders informatie verzamelen over alles wat zij nodig hebben om van hun Grote Dag de Perfecte Trouwdag te maken. Naast het proeven van de sfeer (en de keuken!) en het bekijken van modellen in bruidsmode tijdens een show om 13.30 en 16.00 uur, kunnen zij terecht bij leveranciers uit alle segmenten van de trouwbranche.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk. De gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje en bruidsparen ontvangen een goodiebag. Tevens maken zij kans op een gestylde loveshoot van Karin Keesmaat van Kijk-Kunst Fotografie en weddingplanner Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt! En mochten zij, na het ontvangen van een eerste offerte, besluiten hun trouwdag bij Charme Hotel Oranjeoord te laten plaatsvinden, dan krijgen zij de bruidsovernachting in een luxe kamer cadeau.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?