Bruidsbeurs “Ja, ik wil” in Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren

24 maart 2014, van 18:30 tot 22:00, Charme Hotel Oranjeoord

Door Redactie

Stralend Middelpunt

Trouwlocatie Charme Hotel Oranjeoord en Stralend Middelpunt organiseren samen Bruidsbeurs Ja, ik wil!

Op maandag 24 maart kunnen aanstaande bruidsparen en jubilerende bruidsparen van 18.30 tot 22.00 uur deze prachtige locatie komen bezichtigen. Tegelijk kunnen zij informatie verzamelen over alles wat ze nodig hebben om van hun Grote Dag hun Perfecte Trouwdag te maken. Naast het proeven van de sfeer (en keuken!) en het bekijken van modellen gekleed in bruidsmode, kunnen zij terecht bij maar liefst 32 beursdeelnemers.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk. De gasten worden ontvangen met een sabreeract (ceremoniële manier om de champagnefles te openen) en ontvangen een welkomstdrankje. Bij inschrijving maken bruidsparen kans op een trouwadviesgesprek met Marian Krook-Lievestro, wedding- en partyplanner van Stralend Middelpunt. Mochten bruidsparen, na het ontvangen van een eerste offerte van Charme Hotel Oranjeoord, besluiten hun trouwdag bij deze locatie te laten plaatsvinden, dan krijgen zij de bruidsovernachting in een luxe kamer cadeau!

Stralend Middelpunt en Charme Hotel Oranjeoord nodigen alle aanstaande bruidsparen uit een bezoek te brengen aan de veelzijdige gezellige bruidsbeurs.

Meer informatie is te vinden op de website www.bruidsbeursjaikwil.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?