Bruidsbeurs ‘Ja, ik wil’

20 maart 2016, van 13:00 tot 17:00, Charme Hotel Oranjeoord, Hoog Soeren 134, Hoog Soeren

Door Agenda

Trouwlocatie Charme Hotel Oranjeoord en Stralend Middelpunt organiseren samen voor de vijfde keer Bruidsbeurs Ja, ik wil! met meer dan 30 standhouders en twee bruidsshows.

Op zondag 20 maart kunnen bruidsparen van 13 tot 17 uur Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren (gemeente Apeldoorn) bezichtigen. Tegelijk kunnen zij informatie verzamelen over alles wat zij nodig hebben om van hun Grote Dag de Perfecte Trouwdag te maken. Naast het proeven van de sfeer (en keuken!), het bekijken van modellen in bruidsmode tijdens een show om 14.00 en 15.30 uur en het beluisteren van muziek, kunnen zij terecht bij leveranciers uit alle segmenten van de trouwbranche.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk. De gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje en bruidsparen ontvangen een goodiebag. Bij inschrijving maken zij kans op een verrassende attentie van Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt. En mochten bruidsparen, na het ontvangen van een eerste offerte, besluiten hun trouwdag bij Charme Hotel Oranjeoord te laten plaatsvinden, dan krijgen zij de bruidsovernachting in een luxe kamer cadeau.

www.bruidsbeursjaikwil.nl
Facebook: bruidsbeursjaikwil
Twitter: @bbjaikwil

Charme Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346AH Hoog Soeren
Tel.: 055 – 519 1227
info@oranjeoord.nl

Stralend Middelpunt
06-31954279
info@stralendmiddelpunt.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?