Bruidsbeurs “Ja, ik wil” in Hoog Soeren

11 september 2016, van 13:00 tot 17:00, Charme Hotel Oranjeoord, Hoog Soeren 134, Hoog Soeren, Gratis Toegankelijk

Door Agenda

Trouwlocatie Charme Hotel Oranjeoord en Stralend Middelpunt organiseren samen voor de zesde keer Bruidsbeurs Ja, ik wil! met vele standhouders en twee bruidsshows.

Op zondag 11 september kunnen bruidsparen van 13 tot 17 uur Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren (gemeente Apeldoorn) bezichtigen. Tegelijk kunnen zij bij standhouders informatie verzamelen over alles wat zij nodig hebben om van hun Grote Dag de Perfecte Trouwdag te maken. Naast het proeven van de sfeer (en de keuken!) en het bekijken van modellen in bruidsmode tijdens een show om 14.00 en 15.30 uur, kunnen zij terecht bij leveranciers uit alle segmenten van de trouwbranche.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk. De gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje en bruidsparen ontvangen een goodiebag. Tevens maken zij kans op een gestylde loveshoot van Karin Keesmaat van Kijk-Kunst Fotografie en weddingplanner Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt! En mochten zij, na het ontvangen van een eerste offerte, besluiten hun trouwdag bij Charme Hotel Oranjeoord te laten plaatsvinden, dan krijgen zij de bruidsovernachting in een luxe kamer cadeau.

www.bruidsbeursjaikwil.nl
Facebook: bruidsbeursjaikwil
Twitter: @bbjaikwil

Charme Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346AH Hoog Soeren
Tel.: 055 – 519 1227
info@oranjeoord.nl

Stralend Middelpunt
06-31954279
info@stralendmiddelpunt.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?