Bullfrog Taste Expres

1 november 2014, om 22:00, Bluescafe

Door Agenda

Bullfrog Taste Expres

Bullfrog Taste Express brengt een muzikaal eerbetoon aan een van de meest invloedrijke gitaristen uit de historie van de rock. Centraal staat hier natuurlijk Rory Gallagher, de helaas veel te vroeg overleden Ier die met zijn afgeragde Strat is verworden tot een regelrecht icoon in de bluesrock. En waar speel je dan? Uiteraard bij Taste!

Bullfrog Taste Espress

Wilko van Beek maakte deel uit van onder meer I’ve got the bullets (de band waarmee Frederique Spigt doorbrak), terwijl hij met de hardrockformaties Hammerhead en Perfect Strangers in de jaren tachtig en negentig de hele wereld rondreisde.

Bassist Eric de Boer staat intussen al een slordige twee decennia op de Nederlandse podia. Zo speelde hij jarenlang in het trio rond Anand Mahangoe die eind jaren negentig werd uitgeroepen tot beste gitarist van ons land.

Hans in ‘t Zandt is een veel gevraagd sessie muzikant die al op zijn achtste levensjaar met drummen begon. Inmiddel sspeelt hij o.a. in Chinawhite, Terra Nova, The Chillfactor, Cooper Inc., Parris, Piledriver, Time Machine, Shake Awake, Angel Dust en Bullfrog Taste Express.

Aanvang: 22.00 uur
Vrij toegang.
Locatie: Bluescafe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?