Buurman & Buurman worden beroemd

12 maart 2016, om 14:00, Rabobakzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Buurman & Buurman worden beroemd, let maar op!

Buurman en Buurman hebben een nieuwe tv. Een hele mooie! En nu willen ze niets liever dan zelf even op hun nieuwe tv te zien zijn. Maar hoe kom je op tv? Dan moet je beroemd zijn. En dus gaan ze aan de slag. Buurman & Buurman doen er werkelijk alles aan om beroemd te worden en gebruiken hiervoor al hun talenten…

 

A je to Buur!

Buurman & Buurman worden beroemd, tenminste, ze doen er hun uiterste best voor en zetten al hun klustalenten in. En dan weet je het wel, bij Buurman & Buur… Om een beroemde voetballer te worden heb je natuurlijk een hele grote tribune nodig, anders kan het publiek je niet aanmoedigen. En wat is een beroemde goochelaar zonder magische trucs? Buurman en Buurman knutselen en timmeren er gretig op los. En dus gaan Buurman & Buurman aan de slag en knutselen en timmeren, zagen en klungelen er lustig op los…A je to!

 

Klussen op zijn Buurmaniaans

Echt opschieten wil het niet in Buurman & Buurman worden beroemd, de grote doorbraak blijft uit en het klussen gebeurt ook al op zijn Buurmaniaans….Totdat ineens blijkt dat je met muziek maken het aller-aller-allerberoemdst wordt! En dan wordt het echt leuk! Want Buurman & Buur gaan optreden!

De muziek is geschreven door Ivo de Wijs en cabaretier Jelle Kuiper schreef de teksten. Samen met regisseur Bruun Kuiijt maakten ze een origineel en verrassend slapstickfeestje van deze musical. geniet van de onhandige Buur & Buur in deze hilarische voorstelling Buurman & Buurman worden beroemd.

De animatieserie Buurman & Buurman is al vele jaren een grote hit voor kinderen én volwassenen. De van oorsprong Tsjechisch-Slowaakse poppenserie werd in het Nederlands ingesproken door Kees Prins en Siem van Leeuwen.

Geniet van de klungelige slapstick-buurmannen in Buurman & Buurman worden beroemd, A je to!

 

Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock

Voorafgaand aan de voorstelling organiseert Kinderopvang Snoopy leuke activiteiten in de foyer. Vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling ben je van harte welkom. Toegang tot deze activiteiten voorafgaand aan de voorstelling is gratis. Meer informatie over Snoopy: www.kinderopvang-snoopy.nl.

 

Zaterdag 12 maart, 14:00 & 16:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 15

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?