buurtfeest Cultuur bij je buur

18 april 2015, van 12:30 tot 16:30, Schubertplein, Apeldoorn

Door Agenda

Buurtfeest op het Schubertplein met Cultuur bij je buur

Ondernemersvereniging Het Schubertplein en werkgroep de Buren zorgen samen met Cultuur bij je buur op 18 april voor een leuke gevarieerde middag in een feesttent op het plein. Met o.a. verhalen van het vertelgenootschap Apeldoorn, live muziek en een workshop met Mudanthe.

Het Vertelgenootschap Apeldoorn bestaat sinds 1997. Weliswaar in wisselende samenstelling, maar de passie voor het vertellen van verhalen is gebleven. Elke verteller is uniek met een eigen voorkeur voor verhalen en een eigen stijl.

De naam Mudanthe staat voor muziek, dans en theater. Mudante verzorgt op deze dag een workshop djembé spelen. De djembé hoort tot de groep bekervormige trommels. Hij wordt aangeslagen met de handen.

Ze worden meestal gemaakt van hout en komen voor in verschillende afmetingen. Vaak is het vel aan de rand van de romp gelijmd en door touwen gespannen.

Tijdens de voorstelling die allemaal gratis toegankelijk zijn voor kinderen worden er hapjes en drankjes aangeboden door de ondernemers van het Schubertplein

De middag wordt muzikaal afgesloten met een optreden van Martijn Koelemeijer. Een Nederlandstalige singer-songwriter geboren in 1986 in Apeldoorn. Hij begon jaren geleden met een gitaar van iemands zolder.

De afgelopen jaren heeft hij meegedaan aan verschillende talentenjachten, zoals ‘De stem van de Stedendriehoek’, ‘The Voice of Holland’ en ‘Popstars’.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?