Buurtpicknick in Stadspark Berg & Bos

14 september 2014 - 26 september 2021, van 12:00 tot 16, Stadspark Berg & Bos

Door Redactie

Apeldoorn West wil deze warme én natte zomer feestelijk afsluiten met een buurtpicknick op de speelweide in Stadspark Berg & Bos. Op zondag 14 september a.s. tussen 12.00 en 16.00 uur zijn alle buurtbewoners, jong en oud, van harte welkom om in de buitenlucht gezamenlijk van de picknick te genieten.

Muzikanten gevraagd

Er is die middag veel te beleven, zoals stokbrood bakken voor de kinderen, sport- en spel uitleen. maar ook wandelingen en rondleidingen. Het is wel de bedoeling dat een ieder eten, drinken, kleedjes en/of stoelen meeneemt. Groepjes of muzikanten die een voorstelling willen geven zijn extra welkom. Zij kunnen zich het beste vooraf aanmelden bij Bob van Dongen, tel. 06 2258 6251 of e-mail bob51@upcmail.nl. Ook voor meer informatie kunt u bij hem terecht.

Uniek natuurgebied dichtbij

De buurtpicknick is een initiatief van de omliggende wijkraden en verenigingen in samenwerking met Accres en Stimenz. Zij willen de buurtbewoners met deze picknick attent maken op het unieke natuurgebied ‘in hun eigen achtertuin’, grenzend aan de wijken Berg & Bos, de Sprengen en Brink & Orden. De organisatoren hopen dat veel wijkbewoners komen en zo ervaren dat er in het stadspark genoeg te beleven is voor jong en oud op het gebied van cultuur en natuur. Men kan er onder andere wandelen, spelen, iets drinken of eten met uitzicht op de prachtige bosvijver.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?