Cabaret voorstelling Vuile Huichelaar 3

1 maart 2014 - 2 maart 2014, om 20:00

Door Redactie

Geert Gratema

Een heerlijke meezing cabaret voorstelling door en voor vrouwen, met zeer veel humor. De teksten tussen de liedjes zijn uit het leven gegrepen en enorm komisch. Een show waarbij je vanaf de eerste minuut alle dagelijkse beslommeringen en zorgen vergeet en heerlijk ‘ouderwets’ kunt lachen. En dan ook nog met de hele zaal meezingen op de teksten die getoond worden, de avond kan niet meer stuk!

Geen muzikaal behang of een karaokeshow. Uitzinnig cabaret, een personality-show, concert en muziek om naar te kijken, al deze ingrediënten zitten in Vuile Huichelaar 3.

Vluchten kan niet meer! Dat geldt voor de man, die vaak roept: het is ook noooooit goed! Maar ook voor de vrouw, die met een uiterste houdbaarheidsdatum lijkt te zitten… Gelukkig kunnen we er om lachen en zijn er liedjes genoeg om ons schaamteloos in te verliezen! Paulette Willemse en Saskia van Zutphen (Mrs. Einstein) behandelen dagelijkse zaken, niet ingeloste dromen, ‘als ik later groot ben’ dilemma’s en alles wat maar voorbij komt in dat piekerende vrouwenhoofd. Uiteraard wordt er weer het liefst feest gevierd met vrouwen onder elkaar! Mannen mogen komen, maar op eígen risico. Dit is dé avond uit voor de vrouw. Een grote stoet vrolijke vrouwspersonen ging al naar de eerdere shows en kwam er altijd herboren vandaan.

Dus:……kom met buurvrouw, (schoon)zus, vriendin, moeder, dochter, sportmaatje of collega lekker lachen en zingen bij Vuile Huichelaar 3: Vluchten kan niet meer!

Meer informatie vind je op de website van Orpheus

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?