Cadeautje van de bibliotheek: een selectie e-books voor op vakantie

17 juli 2013 - 31 augustus 2013, van 00:00 tot 23:59, CODA bibliotheek

Door Agenda

De Nederlandse bibliotheken geven hun leden tijdens de aankomende vakantieperiodes een cadeautje: de vakantieBieb app waarmee ruim 50 e-books te lezen zijn. De app is te vinden in de App Store en Google Play Store en te downloaden op tablet en smartphone. De gebruiker kiest een aantal e-books, die in een virtuele boekenkast komen te staan. Een internetverbinding voor het lezen van deze e-books is na het downloaden niet meer nodig. Kijk voor meer informatie over deze dienst op www.vakantiebieb.nl.

Gevarieerd aanbod Voor de komende vakantieperiodes tot eind dit jaar wordt via de app een nieuwe selectie e-books beschikbaar gesteld, die leuk zijn om te lezen. Het aanbod varieert van thrillers en kinderboeken tot streekromans en korte verhalen. Op de lijst staan boeken van o.a. Harlan Coben, Jan Wolkers, Charles den Tex, Esther Gerritsen en Siska Mulder. Het boekenaanbod is onbeperkt beschikbaar, totdat de betreffende vakantieperiode voorbij is.

De dienst is bedoeld voor alle leden van de bibliotheek, maar ook niet-leden kunnen de e-books lezen. Het enige dat de lezer moet doen naast de app downloaden en de boeken ophalen, is zich eenmalig registreren.

Beschikbaar tijdens vakanties Tijdens de zomer is het aanbod van ruim 50 e-books acht weken beschikbaar. De leesperiode rondom de herfstvakantie (inclusief de Kinderboekenweek) en de kerstvakantie duren beide vier weken.

De beschikbaarheid rondom vakantieperiodes op een rij: Zomervakantie   begin juli t/m 31 augustus 2013 Herfstvakantie   30 september t/m 27 oktober 2013 Kerstvakantie    9 december t/m 5 januari

Lees verder op www.vakantiebieb.nl of ga naar www.bibliotheek.nl/ebooks en vind meer informatie over het aanbod e-books van de bibliotheken.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?