Cantharel 4Daagse Apeldoorn

11 juli 2017 - 14 juli 2017, Victoria Boys, Berghuizerweg 153, Apeldoorn

Door Agenda

Organisatie en deelnemers klaar voor

64e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn

APELDOORN – Met in het deelnemersveld in ieder geval tien nationaliteiten, gaat dinsdag 11 juli de 64e editie van de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn van start. Tijdens de voorinschrijving meldden zich al zo’n 2.300 vierdaagselopers aan, met daarnaast nog enkele honderden wandelaars die één, twee of drie dagen meedoen. Tijdens het evenement, van 11 tot en met 14 juli a.s., kunnen wandelliefhebbers zich ook nog inschrijven.

Start en finish zijn op het complex van de vv Victoria Boys aan de Berghuizerweg te Apeldoorn. Dit complex ligt aan de rand van de uitgestrekte bossen, zodat de routes (12, 20, 30, 40 of 50 km lang) direct de natuur in gaan en de Apeldoornse vierdaagse het predicaat ‘de groenste van Nederland’ kan waarmaken.

Behalve door bossen voeren de routes ook over heide, langs sprengen, door een zandverstuiving, door het Paleispark van Kroondomein Het Loo, natuurpark Berg en Bos en Veluwse plaatsjes als Beekbergen, Hoenderloo, Vaassen en Hoog Soeren.

Tijdens elke wandeldag passeren de deelnemers minimaal eenmaal per afstand een gezellige rustplaats. Na afloop worden ze op het complex van Victoria Boys met muziek ontvangen.

In het deelnemersveld ditmaal ook wandelaars die meedoen aan de Apeldoorn Wandel Challenge. Die is erop gericht te komen tot een actievere leefstijl voor inwoners van Apeldoorn met een chronische aandoening.

Wat de buitenlandse deelname betreft vormen Belgen de grootste groep. Hun aantal is de afgelopen jaren flink gestegen.

Zie: www.4daagseapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?