Carin van Essen zingt in CODA Junior liedjes uit DAG

23 maart 2016, om 15:30, Ingang Coda Centre Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar | 23 maart | 15.30-16.30 uur |CODA Junior, ingang CODA Centrale Bibliotheek| toegang gratis

Carin van Essen (Apeldoorn, 1974) is singer-songwriter en 17 jaar lang actief geweest als maatschappelijk werker. Vanuit die invalshoek is DAG! ontstaan: een boekje met cd waar vrolijke meezingliedjes voor ouders en kinderen op staan die aansluiten op thema’s als geduld, duidelijkheid, eerlijkheid, maar ook genieten, gezond leven of aanraken. Carin van Essen komt op woensdag 23 maart naar CODA Junior. Hier zingt ze samen met drie geweldige zangeresjes tussen de 6 en 9 jaar en wordt er muziek gemaakt met instrumentjes. Natuurlijk is er volop gelegenheid met Carin te praten of vragen te stellen.

Op de CD DAG! (4 tot 8 jaar) staan zestien verschillende liedjes waarmee Carin op een speelse manier verschillende opvoedkundige thema’s zoals ‘geduld hebben’ en ‘op je woorden letten’ aankaart. De impact die muziek op onze emoties en ons leergedrag kan hebben, is groot. DAG! helpt ouders en verzorgers om op unieke en speelse wijze kinderen nieuw gedrag aan te leren. Daarnaast is samen zingen natuurlijk ook gewoon leuk! De liedteksten staan in het bijbehorende boekje dat de Apeldoornse kunstenaar Roel Ottow voorzag van kleurrijke illustraties. DAG! (4 tot 8 jaar) is het vervolg op DAG! (0 tot 4 jaar) dat uiteraard ook in CODA Bibliotheek te leen is.

De middag in CODA Junior (ingang CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat) begint om 15.30 uur en is rond 17.15 uur afgelopen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Alle papa’s, mama’s, juffen, meesters, opa’s en oma’s en kinderen zijn van harte welkom. Na het zingen met Carin kunnen de kinderen kiezen uit een tekenworkshop van Roel Ottow of een zangworkshop van Carin.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?