CD-presentatie VERSCHILLEN (Wilco Stronks & Lucie de Lange)

22 maart 2015, van 15:30 tot 17:30, Artcafe Samsam

Door Redactie

Zondagmiddag zal er in Artcafé Samsam aan de Van Kinsbergenstraat 17 de CD-presentatie plaats vinden van de EP (CD-single met 5 tracks) ‘Verschillen’ van Wilco Stronks. Hij krijgt deze middag als op de CD vocale medewerking van actrice/zangeres Lucie de Lange, waarmee hij – naast ook mini solo optreden van Lucie – ook de 2 duetten live zal zingen. Het eerste exemplaar zal aan Jan-Simon Minkema (bekend als o.a. Opa Knots uit de NCRV-jeugdserie) worden overhandigd, maar Jan-Simon is naast acteur vooral ook een zeer verdienstelijk dichter en tekstschrijver. Hij schreef voor de CD ‘Verschillen’ vier van de vijf songteksten.

De A-kant – zover je daar nog van kan spreken bij een CD – is het lied ‘Verschillen (tekst: Jan Simon Minkema) een duet van Wilco Stronks samen met Lucie de Lange van het eerder uitgebrachte album ‘Er gaat een lied door mijn straat’. De B-kant is ook een duet van Wilco & Lucie, alleen is deze gloednieuw en onlangs opgenomen in de super-de-luxe Sound Vision Studio te Arnhem. De persoonlijke tekst van ‘Hou me vast’ is door Stronks zelf geschreven. Verder staan er nog 2 geheel nieuwe songs op de CD, te weten: ‘Voor verliefde mensen’ en ‘Zo eenvoudig is leven’. De CD-single wordt afgesloten met de titeltrack van het vorige complete album het jazzy ‘Er gaat een lied door mijn straat’.

Op de CD-presentatie verlenen verder de volgende koren hun medewerking: ‘Smartofore’ (Amersfoort), NL pop&rockkoor ‘Klinkt Goed’ en ‘Powerpop’ (beide uit Apeldoorn). Naast dat zij 1 liedje van de CD als backingvocals live zullen meezingen, laten alle koren 2 liedjes uit hun reguliere repertoire horen op het Samsam-podium. Verder zal in het voorprogramma Willie Kers als leadzangeres van Double U Jazz ook een paar mooie jazzballads met het aanwezige publiek delen. Een aantal andere Apeldoornse muzikanten, waaronder jazz-zanger John Denies & Hammond-virtuoos Ruud van Eldik, zullen ook hun muzikale ondersteuning verlenen aan deze CD-presentatie.

De zaal bij artcafé Samsam is voor publiek geopend vanaf 15.00 geopend. Aanvang programma 15.30 en zal eindigen rond 17.30. Entree is natuurlijk gratis. De CD ‘Verschillen’ is vanaf die dag te koop voor 5,- aan de zaal of daarna ook via de reguliere kanalen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?