cda-partijleider buma bezoekt apeldoorn

15 mei 2013, om 20:00, het Veluws College Cortenbosch

Door Agenda

 

Woensdagavond 15 mei komt Sybrand Buma, partijleider van het CDA, naar Apeldoorn om te spreken over wat het CDA voor Apeldoorn kan betekenen. Het CDA wil op landelijk- en lokaal niveau samenwerken aan een mooiere en sterkere samenleving, waarin iedereen oog heeft voor elkaar. De bijeenkomst vindt plaats in het Veluws College Cortenbosch (Prinses Beatrixlaan 259) en begint om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst zal Sybrand Buma onder andere ingaan op de uitdagingen waar de stad mee geconfronteerd wordt en de kansen die hier liggen voor het CDA. De Apeldoornse CDA- wethouder Nathan Stukker geeft aan wat de uitdagingen op dit vlak zijn voor Apeldoorn. Wat wil het CDA bijvoorbeeld doen om de Apeldoornse economie sterk te houden?

We willen en moeten aan de slag. Nederland kent een coalitieakkoord, een woonakkoord en een sociaal akkoord, maar ondertussen gebeurt er te weinig om Nederland sterker te maken en dat is volgens het CDA niet akkoord. Op 15 mei a.s. komen tijdens de gespreksavond de vragen aan de orde: hoe maken we Nederland sterker en wat kunnen we doen om Apeldoorn sterker te maken?

De zaal is open vanaf 19.45 uur. De avond is openbaar. Iedereen die de kans wil benutten om met Sybrand Buma en Nathan Stukker te discussiëren over de huidige politiek in Nederland en Apeldoorn is van harte welkom! Aanmelden is niet nodig.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?