Cesar Zuiderwijk – Drummoires

6 maart 2016, om 15:00, Rabobankzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Drummoires met Cesar Zuiderwijk

Het is geen masterclass, het is geen workshop, geen theatervoorstelling, geen Meet&Greet. Het is meer dan dat, het is alles bij elkaar, het zijn de Drummoires van Caesar!

Noem het een solo theatervoorstelling met workshop waar Cesar Zuiderwijk met groot materieel uitrukt voor een interactieve reis door de tijd. Als er al een drumlegende is in Nederland moet dat Cesar Zuiderwijk wel zijn. De geheimen van deze drummeester worden voor het eerst sinds 40 jaar onthuld door de meester zelf. Drummoires is het verhaal van een levende legende, door hemzelf verteld.

Meer dan 40 jaar drumlegende op het podium

Meer dan 40 jaar drummer, waarvan een zelfde aantal jaren bij Golden Earring; een schatkist aan nooit eerder vertelde verhalen en ontmoetingen. En tournees met wereldbands als The Who, Rush, Santana, Aerosmith en ontmoetingen met weergaloze beroemde drummers die als voorbeeld hebben gediend voor generaties jongens en meisjes met drumambities.

Drummoires is één groot avontuur waarin je meegesleept wordt door Cesar Zuiderwijk. Als je al eerder een workshop van Cesar hebt gevolgd dan weet je dat hij uiterst sappig kan vertellen. En drummen kan hij ook! Aan de hand van lekkere drumsolo’s zal hij de ritmes uitleggen waar hij beroemd mee geworden is, zoals Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles.

Een avontuurlijke reis door de tijd

In Drummoires neemt Cesar de attributen die hij in de loop der tijd gebruikt heeft weer mee en gebruikt deze om je mee te nemen op een avontuurlijke reis door de tijd. Drummoires is geen kleine show; naast ogen en oren kom je wellicht ook nog handen tekort, want in Drummoires is er voor iedereen een gratis klapstok beschikbaar waarmee interactief ritmes kunnen worden gespeeld.

Als je nog iets te vragen hebt aan de drummeester Cesar himself, kom maar op! Schroom niet en stel al je vragen in deze show die het midden houdt tussen een masterclass en een theatervoorstelling.

Naast de voorstelling Drummoires is er voor elke bezoeker de mogelijkheid om een door Cesar gegeven workshop gratis bij te wonen. Deze vindt plaats voorafgaand aan de voorstelling. U kunt u aanmelden door een e-mail te verzenden naar info@orpheus.nl.

 

Zondag 6 maart, 15:00 uur (aanvang workshop: 13:00 uur)

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 15

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?