‘CHURCH ON FIRE’ JUBILEUMCONCERT GOSPELKOOR THE NEW RELATIONS

16 maart 2013 - 18 februari 2013, om 20:00, De Hofstad, Hofveld 54

Door Joke de Wolde

Gospelkoor The New Relations bestaat 30 jaar. Reden genoeg om dit met een spetterend concert te vieren op 16 maart 2013 in De Hofstad, Hofveld 52, Apeldoorn.

Het thema van deze avond ‘Church on fire’ is gekozen omdat dat een van de favoriete nummers is en het koor met ‘vuur’ en enthousiasme hun liederen wil uitdragen. De energieke dirigent Jan Jaap Nuiver weet het koor tot dit grote enthousiasme te brengen. Pianiste Tatjana Laryna verzorgt de muzikale begeleiding.

De Kia Singers uit Angola verlenen hun medewerking aan dit concert; Afrikaanse a capella van hoog niveau. Inspirerend en swingend, een muzikale beleving. In de traditie van hun voorgangers, The Golden Gate Quartet, The Pilgrim Travellers en nog vele anderen, hebben zij gekozen voor een combinatie van jazz, standard swing en Amerikaanse negrospirituals, maar de Afrikaanse invloeden – met name de Angolese – zijn onmiskenbaar.

Daarnaast zal het Jeugd Strijkers Ensemble van Markant zich laten horen. Dit ensemble bestaat uit een viertal jongeren van 16 tot 20 jaar. Zij spelen ook in het Groot Symfonie Orkest van Markant als eerste violisten en eerste cellist. Het repertoire bestaat uit klassieke stukken voor strijkkwartetten met daarnaast muziek die hen aanspreekt en die voor de combinatie van instrumenten geschikt gemaakt is, zoals filmmuziek of popsongs.

De avond begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.

Toegangskaarten volwassenen € 7,50 en kinderen tot 12 jaar € 5,– inclusief een consumptie zijn te reserveren bij Gina Hebly, Fortlaan 23.

Tel 5416537, Email: ginahebly@upcmail.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?