Cinema Culinair – Uniek Rotterdams film + wijn event éénmalig in Gigant

26 oktober 2016, om 19:00, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

Cinema Culinair komt naar Gigant! Good film + good drinks + great timing! Want tijdens deze avond kijken we naar de film “Sideways” en proef je, perfect getimed dezelfde wijnen die op dat moment in de film gedronken worden. Dit unieke film + drinks event komt ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Gigant éénmalig naar Gigant. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij.

Sideways (2004) vertelt het verhaal van Miles en Jack die op pad gaan in ‘the wine country’ (California) om wijn te proeven. Een heerlijke feelgood roadmovie over wijnproeverijen, mislukte carrières en vrouwen. Bekroond met een Golden Globe en een Oscar.
Meer info en kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online via www.gigant.nl

GOOD FILM
Sideways is een feelgood roadmovie uit 2004 waarin regisseur Alexander Payne je meeneemt naar het zonnige California. Twee vrienden, Miles en Jack, gaan op pad in ‘the wine country’ om wijn te proeven. Dit ter gelegenheid van het aanstaande huwelijk van Jack. Een film over wijnproeverijen, mislukte carrières en vrouwen. Bekroond met een Golden Globe en een Oscar.

+ GOOD DRINKS
De ene na de andere geweldige Californische wijn passeert de revue. Met: Champagne, Pinot noir, Zinfandel, Sauvignon Blanc, Cabernet Franc en natuurlijk Merlot. Ideale film om te combineren met een wijnproeverij. Hapje: druiven!

+ GREAT TIMING
Cinema Culinair laat je de wijnen proeven die je in de film ziet. Als de hoofdpersoon een specifieke wijn proeft, krijg jij die ook. Op de seconde nauwkeurig, zodat je proeft wat je ziet. Net als in de film.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?