Cinemaal – FilmOase

6 juli 2012, van 16:15 tot 21:30, Gigant

Door Redactie

Als het weer het éven toe laat eet je deze zomer vier vrijdagen op Gigants nieuwe terras! Gezellig met zijn tweeën, of met zijn allen aan een lange tafel. Wat jij lekker vindt. Bij Cinemaal combineer je een etentje in de ongedwongen Gigant sfeer met een bijpassende film. Gewoon gezellig een hapje mee eten zonder die dag naar de film te gaan kan ook. Verzeker jezelf van een plek, we nemen graag je bestelling (inclusief betaling) aan tot de donderdag ervoor om uiterlijk 17.00 uur. Het buffet staat op vrijdag voor je klaar tussen 18.00 en 20.00 uur.

Het allerleukst is het om je Cinemaal te combineren met een filmbezoek. Je krijgt dan een korting. Cinemaal inclusief filmbezoek kost €22,50. Kaarten hiervoor bestel je via de filmvertoning van je keuze.

Om het kiezen wat makkelijker te maken raden we per Cinemaaldatum één speciale film aan!

Vrijdag 6 juli: Jiro Dreams of Sushi om 16.15. Daarna wil je nog maar één ding: sushi eten! Dat gaan we doen, met dank aan restaurant Yumé. Tickets via Gigant.

Vrijdag 20 juli: De rouille et ‘dos (programmeurstip!) om 16.15 en 20.00. Traiteur Délicat zorgt voor een Italiaans buffet.  Tickets via Gigant.

Vrijdag 3 augustus: filmtitel wordt nog bekend gemaakt. Traiteur Délicat zorgt voor een Arabisch geïnspireerd buffet. Tickets via Gigant

Vrijdag 17 augustus: filmtitels wordt nog bekend gemaakt. Traiteur Délicat zorgt voor een buffet in Zuid Amerikaanse sferen. Tickets via Gigant

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?