Circus Hans Klok

14 december 2012 - 15 december 2012, Orpheus

Door Redactie

www.hansklok.nl

Na 5 succesvolle weken op de West End Londen, waar The Houdini Experience door 5 kranten met 4 sterren werd bekroond zal de snelste illusionist ter wereld, Hans Klok, met deze voorstelling ook Nederland gaan veroveren.

The Houdini Experience is een eerbetoon aan Harry Houdini, de  illusionist en boeienkoning die precies 100 jaar geleden aan de wereldtop stond. Houdini zette bij zijn illusies zijn leven op het spel. In The Houdini Experience zal Hans naast Houdini’s meest bekende illusie “Metamorphoses” ook zijn spectaculaire onderwaterontsnapping en een echte Houdini “stunt” uitvoeren, waarbij hij zich binnen 60 seconden al hangend en geboeid uit een dwangbuis moet zien te bevrijden, alvorens “The Jaws of Death”  zullen dichtklappen.

The Houdini Experience brengt magie en circus samen. Ook Harry Houdini startte zijn carrière in het circus als Vorst van de Lucht met een spectaculair trapezenummer.

Geniet van deze voorstelling met meer illusies dan u kunt tellen. Hans Klok wordt in The Houdinin Experience omringd door zijn sexy Diva’s of Magic, dansers, danseressen en internationaal bekroonde circusacts.

Reserveren kan op www.orpheus.nl of 0900-1230123

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?