Citybootcamp

31 mei 2014, van 10:00 tot 12:00, Oranjepark

Door Redactie

Citybootcamp

Apeldoorn de gezondste stad van Nederland!
Citybootcamp, winnaar van de “Next! Gym award 2014” en de snelst groeiende buitensportorganisatie van Nederland komt naar Apeldoorn. En dat gaan we vieren! Een kickoff, waarbij iedereen op elk niveau kan meedoen met deze geweldige manier van buitensporten.

Wanneer en waar?
Op Zaterdag 31 Mei om 10.00 uur bij de muziektent in het Oranjepark. Iedereen is welkom om dit feest mee te vieren. Je krijgt de kans om alle vormen van Citybootcamp te ervaren, van beginner tot vergevorderd. Bovendien krijg je een cadeau én een speciale startkorting voor de eerste maand.

Gratis!
Deelname is gratis, meld je wel even aan op www.citybootcamp.nl/apeldoorn. Kom in sportkleding en neem een flesje water mee. Meer heb je niet nodig voor Citybootcamp! Samen gaan we van Apeldoorn de gezondste stad van Nederland maken.

Wat is Citybootcamp?
De combinatie van sport, fun en resultaat. Samen met anderen in de buitenlucht onder leiding van gediplomeerde trainers aan je conditie werken. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. Van beginner tot vergevorderd. CityBootcamp is fun en functioneel, hart-, kracht- en spierversterkend. Bovendien zorgt zonlicht voor serotonine in je lichaam en dat geeft een goed gevoel. Pas drie jaar geleden is het concept in Nijmegen gestart en inmiddels zijn er vele honderden sporters in meerdere steden wekelijks enthousiast aan het trainen.

Kom mee doen en maak Apeldoorn de gezondste stad van Nederland!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?