Citybootcamp verdubbelt haar aanbod in Apeldoorn

18 oktober 2014, van 10:00 tot 12:00, Sporthal Mheenpark

Door Agenda

Citybootcamp

Citybootcamp groeit ook in Apeldoorn! Dit gaan we vieren met de opening van een tweede locatie! Dit doen we door middel van een Kick Off waarbij iedereen op eigen niveau kennis kan maken met deze geweldige manier van buitensporten.

Wanneer en waar?
Op zaterdag 18 oktober verzamelen we om 10:00 uur op de parkeerplaats van sporthal Mheenpark. Vervolgens gaan we van start in het Mheenpark zelf. Iedereen is van harte welkom om deze mijlpaal met ons te vieren. Dit is de gelegenheid om alle vormen van Citybootcamp te ervaren. Ieder op zijn eigen niveau. Van beginner tot vergevorderd. Bovendien hebben we een verrassing voor je én een speciale startkorting voor je eerste maand lidmaatschap. Het einde zal rond 12:00 uur zijn.

Deelname
Deelname is GRATIS! Meld je aan op www.citybootcamp/apeldoorn. Kom in sportkleding en neem een flesje water mee. Meer heb je niet nodig voor Citybootcamp!

Wat levert Citybootcamp voor jou op?
’25 kilo afgevallen, ik geloofde het zelf niet!’ (John)
’14 kilo lichter in 4 maanden tijd!’ (Simone)
‘Ik heb een sixpack waar mijn trainer jaloers op is!’ (Maurice)

Wat is Citybootcamp?
De combinatie van sport, fun en resultaat. Samen met anderen in de buitenlucht onder leiding van gediplomeerde trainers aan je conditie werken. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. Van beginner tot vergevorderd. CityBootcamp is fun en functioneel, hart-, kracht- en spierversterkend. Bovendien zorgt zonlicht voor serotonine in je lichaam en dat geeft een goed gevoel. Pas drie jaar geleden is het concept in Nijmegen gestart en inmiddels zijn er vele honderden sporters in meerdere steden wekelijks enthousiast aan het trainen.

Ruime keus in abonnementen!
Heb jij een stok achter de deur nodig? Naast onze maandelijks opzegbare abonnementen heb je nu óók de keus uit een half jaar of zelfs een jaarabonnement. Door de combinatie van plezier en resultaat is deze motivatie waarschijnlijk overbodig, maar net als in ons aanbod, voor ieder wat wils!

Doe mee en maak Apeldoorn de gezondste stad van Nederland!

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?