Club de Villa opent haar deuren voor De Borrelnood

17 juni 2016, om 16:30

Door Agenda

Iedere 3e vrijdag van de maand wordt in Apeldoorn of omgeving De Borrelnood georganiseerd. Deze ‘borrel’, uitgegroeid tot een event van formaat en bekend bij een groot publiek, wordt iedere maand op een andere locatie gehouden. Inmiddels is De Borrelnood alweer toe aan de 97e editie! De leukste plekjes zijn dan ook de revue gepasseerd, van de Apenheul tot het Boschbad en van Heerlijk Lokaal, die in het teken van de Giro stond tot een editie bij Sociëteit Apeldoorn. Kortom: ga je naar De Borrelnood, dan kom je altijd weer op een bijzondere locatie waar je misschien niet eerder bent geweest. En… dat is voor veel mensen waarschijnlijk nu ook nu het geval. Want op vrijdag 17 juni vindt De Borrelnood plaats in Club de Villa in Beekbergen. Dit wil je niet missen! Dresscode? Tenue de Villa natuurlijk!

Kijkje achter de schermen bij Club de Villa

Rijd je via Beekbergen naar Arnhem, dan kun je er niet omheen. Aan de weg hangt een bord dat is voorzien van een fluorescerend roze damesslipje, een subtiele verwijzing naar een fascinerende wereld die achter de heg schuilgaat. Hier bevindt zich geen ordinair bordeel, maar een stijlvol ingerichte villa, voorzien van alle luxe gemakken. De organisatie van De Borrelnood is het gelukt om bezoekers een kijkje achter de schermen te geven in Club de Villa. Nieuwsgierig? Kom vrijdag 17 juni a.s. kijken als je durft! Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom. Wees op tijd, want op dit unieke evenement kunnen wel eens heel veel mensen afkomen…

Vol programma

De 97e editie van De Borrelnood belooft een ware happening te worden. Buiten in de ruime tuin, middenin het bos, vind je naast een hippe Gin-Tonic bar ook een heuse Prosecco- en Champagnebar. Uiteraard kun je er ook gewoon voor je biertje terecht. Wil je er iets bij eten? Geen probleem! Neem een lekker hapje bij één van de Oestermeisjes, die de hele avond rondlopen ( 1 munt per oester) of ga voor een pikant sateetje of voor verse sushi. Ondertussen zorgt DJ Marcèles voor muziek waar op gedanst mag worden. Op een reusachtig scherm worden ondertussen, op de maat van de muziek, prachtige beelden geprojecteerd. Wil je Club de Villa beter leren kennen? Ga dan vooral even naar boven. Hier zie je de mooiste suites en kun je voor al je vragen terecht bij de gemaskerde Kim, de enige animaîtresse die deze avond aanwezig is. Op de website van Club de Villa staat ze dan ook omschreven als ‘een dondersteen die alle stoute dingen kent’. Er is zelfs tijd voor een fotomomentje. Ook de eigenaren van Club de Villa zijn zelf aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en rondleidingen te geven.

Modeshow en workshop Tantra

Later op de avond is het tijd voor een Excited Fashion Show, want dan gaan modellen de catwalk op voor het showen van sexy ondergoed, kleding en sierraden. Altijd meer willen weten over Tantra? Je kunt je ter plekke opgeven voor een inspirerende workshop (vol = vol). Volgens Helene Baayen en Jan Tromp van Pure Nature Passion heeft kundig leiderschap alles te maken met gezonde seksuele energie. Stroomt je seksuele energie optimaal, dan functioneer je op alle vlakken in je leven beter, zelfs op het gebied van ondernemen en zakendoen. Met eenvoudige, laagdrempelige oefeningen gaan Jan en Helene bezoekers laten snuffelen aan Tantra.

Prijs & Bereikbaarheid

De Borrelnood rekent geen entree. Het enige dat je doet is ter plekke munten kopen voor je drankjes en hapjes. Maar hoe kom je er? Vrijdag 17 juni staan vanaf 16.30 uur bij de P&R Coda (tegenover de brandweergarage in Apeldoorn) zeven taxi’s van ATC (met logo Club de Villa) klaar om je erheen te brengen. Kosten hiervoor bedragen € 5,- per persoon. De taxi’s blijven doorrijden totdat iedereen De Borrelnood heeft verlaten. Kom je met de auto, dan kun je deze tegenover wegrestaurant Mendel parkeren (parkeerplaats 4 km verder dan Club de Villa). De parkeerplaats wordt duidelijk met borden aangegeven. Een pendeldienst staat klaar om je naar de Villa te brengen (kosten hiervoor bedragen € 2,50 per persoon). Club de Villa is overigens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 91 stopt voor de deur. Fietsen mag natuurlijk ook…

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?