Club Gigant met Alasca + Tangarine + Salisbury

21 december 2012 - 3 december 2012, om 21:30, Gigant

Door Redactie

 

Ontdek knisperverse lekkere bands in Club Gigant. Op deze nieuwe avond wordt een intieme sfeer gecreërd waarmee ook die ‘kleinere’  en/of ‘bijzondere’ acts tot hun recht komen in de popzaal. De eerste editie is met drie bands gelijk een rijkgevulde. Komt dat zien!

AlascA
Vier Noord Hollandse jongens met een gedeelde liefde voor ambachtelijke liedjes leveren met Actors & Liars een debuutalbum af van een zeldzaam kaliber. Elf wonderschone liedjes die een verhaal vertellen en je meenemen langs verschillende scènes, landschappen en mensen. Invloeden vanuit de ’60s, ’70s en huidige indie scene smelten samen tot authentieke indie-folk waarin melancholische melodieën, poëtische teksten en close-harmony vocals de hoofdrollen vertolken.

Tangarine
Authentiek en oprecht – dat zijn de kernwaarden van de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks, die samen het duo Tangarine vormen. Geboren in Lelystad maar op jonge leeftijd verhuisd naar Assen, beginnen de broers op dertienjarige leeftijd al met het schrijven van eigen muziek. Een niet aflatende stroom van liedjes is het gevolg. De sterkste troef van Tangarine is de onberispelijke samenzang. Hoewel de invloed van Simon & Garfunkel en Bob Dylan duidelijk hoorbaar blijft, is het een unieke muzikale eenheid die de boventoon voert en die Tangarine tot een uitzonderlijk duo maakt.

Salisbury
Salisbury is de band van de Nederlands-Amerikaanse Singer-Songwriter Kristian Salisbury. Na zeven jaar in LA te hebben gewoond verhuisde hij, met zijn ouders, naar het Nederlandse Laren. Als reactie op de scheiding van zijn ouders besloot hij de eenzaamheid op te zoeken en terug te keren naar Amerika. Ondanks zijn muzikale familie leerde hij zichzelf in Alaska pas gitaar te spelen. Met niets dan sneeuw, stilte, rust en zijn tweedehands gitaar schreef hij zijn eerste songs tijdens zijn verblijf in de uitgestrekte natuur van Denali National Park. Het resultaat; eerlijke songs die de grilligheid van zowel de natuur als het leven zelf weerspiegelen.

Aanvang: 20:30

Voorverkoop: €5,00
Prijs leden: €5,00
Deurprijs: €7,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?