Coda cultuur Brunch 2 maart 2014

2 maart 2014, van 12:00 tot 14:00, Coda cafe Museum

Door Redactie

De CODA Cultuurbrunch op 2 maart 2014 van 12.00 uur tot 14.00 uur is weer goed gevuld met zeer uiteenlopende culturele onderwerpen. We zijn zeer verheugd dat “onze” nieuwe stadsdichter Hans Mirck in de uitzending komt vertellen over wie hij is en hoe hij zijn stadsdichterschap gaat invullen. Van zijn hand dit keer de maandelijkse column.
Wie niet mag ontbreken is Theun Renes, alles over zijn kunstenaarschap en tentoonstelling in CODA. Gelukkig in het eerste uur ook weer jeugdige voorlezers en over de jeugdactiviteiten in CODA.
We besteden aandacht aan de internationale vrouwendag en aan “Klein Berlijn” wat doen ze en waar zitten ze in Apeldoorn. Wat is een Uitgestelde koffie en gaat dat smaken?.
De hele uitzending kunnen we genieten van live muziek. In het eerste uur Willie Kers, zangeres met band en Tom Haze, singer-songwriter.

Over de CODA Cultuurbrunch. De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch bij te wonen.
Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?