Coda Cultuur Brunch

7 december 2014, van 12:00 tot 14:00, Coda Cafe Museum

Door Redactie

De Coda Cultuur Brunch op 7 december is weer goed gevuld met culturele onderwerpen. We besteden samen met Elske de Jong volop aandacht aan de documentaire het Apeldoornse Bosch, een Joods psychiatrische instelling die van 1909 tot 1943 gevestigd was aan de Zutphense straat.

Theo Logtenberg praat ons bij over het kerstspel in Ugchelen. Over de Stichting Da Capo, een nieuw initiatief van Marleen Hoogeboom, zij wil immigranten vrouwen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het singer song writers collectief met een Kerstspecial en onze vaste gasten Loes Kroon over de boeken die we kunnen lezen en Guus Essers met zijn maandelijkse column.

Het eerste uur kunnen we genieten van live muziek van het koor PowerPop, zij zullen ons alvast in Kerstsfeer brengen.

Over de CODA Cultuurbrunch
De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch bij te wonen.

Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?