Coda Cultuur Brunch 4 januari 2015

4 januari 2015, van 12:00 tot 14:00, Coda Cafe Museum

Door Agenda

De Coda Cultuur Brunch op 4 januari 2015 is weer goed gevuld met culturele onderwerpen. We besteden samen met Doesjka Majdandzic en Gerrit van Oosterom aandacht aan het Stadskookboek, natuurlijk over tentoonstellingen, een in de Gigant met Bas Fontein en de tentoonstelling in de Galerie PS20 met onder andere Fokke de Boer, fotograaf. Over de Stichting Da Capo, een nieuw initiatief van Marleen Hoogeboom, zij wil immigranten vrouwen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hans Mirck over de gedichtendag en leest ook voor uit eigen werk.

Natuurlijk ontbreken onze vaste gasten niet, Loes Kroon over de boeken en Guus Essers met zijn maandelijkse column. Het eerste uur kunnen we genieten van live muziek van Blufpand, Roos blufpand, piano en zang en Jurriaan Westerveld, popcellist.

Over de CODA Cultuurbrunch
De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch bij te wonen.

Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?