Coda Cultuur Brunch

1 maart 2015, van 13:00 tot 14:00, Coda Cafe Museum

Door Redactie

De Coda Cultuur Brunch op 1 maart 2015 is weer goed gevuld met culturele onderwerpen.
We besteden aandacht aan bijzonder school muziekproject met Nancy de Bree, Aad van der Waal verteld ons over de aankomende uitvoering van het toneelstuk Hoop Gedoe Naar het Einde van de Nacht. Natuurlijk ontbreken onze vaste gasten niet, Loes Kroon over de boeken en Guus Essers met zijn maandelijkse column. Omdat we deze maand veel aandacht besteden aan de singer song writer hebben we verschillende gasten met verschillende muziekstijlen en het kwartet Duo Bagage et Ses Amis die een tip van de sluier oplichten uit hun nieuwe theaterprogramma.

Over de CODA Cultuurbrunch De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.
De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch bij te wonen.

Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?