Coda cultuur Brunch 5 mei 2013

5 mei 2013, van 11:00 tot 14:00, Coda Cafe Museum

Door Redactie

De CODA Cultuurbrunch is weer goed gevuld met verschillende culturele onderwerpen. De uitzending wordt dit keer opgeluisterd door veel live muziek van een bijzonder trio, hoorn, klarinet, piano en een Wagner tuba. Het trio speelt stukken van Reinecke, Duvenoy en Kodaly.

We besteden aandacht aan DAK, de toneelvereniging van Apeldoorn en aan de dorpen rond Apeldoorn met de schrijver van het Groot Apeldoorns landschapskookboek. Activiteiten over de vijf mei viering, en natuurlijk onze vaste rubrieken zoals de column dit keer van Nella Croese, boeken met Loes kroon en alle activiteiten in het museum Coda.

Over de CODA Cultuurbrunch De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch bij te wonen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?