Coda Cultuur Brunch

6 april 2015, van 12:00 tot 14:00, Coda cafe Museum

Door Redactie

De Coda Cultuur Brunch op 6 april, tweede Paasdag, is weer goed gevuld met culturele onderwerpen. We besteden aandacht aan verhalen vertellen met Mirthe Meulen, Tirza Verrips zal ingaan op de show in Acec, Suzanne Stikvoort zal komen uitleggen wat een geluksroute is en Mari Helvoort komt praten over alle activiteiten tijdens Cultuur bij je Buur. We hebben onze maandelijkse column van Guus Essers.

Twee uur lang muziek met verschillende gasten. In het eerste uur zal optreden Anka’s Room, good feeling music en Bertjo Harwig, Annette Keijzer en Jaap van de Slunt maken kleinkunst die beroert! Onder de naam Bajoes treden ze steeds meer voor het voetlicht. Even stilstaan bij hun (Nederlandstalige) teksten, virtuoos gitaarspel en meerstemmige teksten en je bent beroerd!

Over de CODA Cultuurbrunch De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch bij te wonen.

Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?