Coda Cultuur Brunch 6 januari 11.00 – 14.00 uur

6 januari 2013, van 11:00 tot 14:00, Coda Cafe Museum

Door Redactie

Zondag 6 januari 2013 van 11.00 tot 14.00 uur |

De CODA Cultuurbrunch wenst u allen een mooi cultureel 2013 en de eerste uitzending van dit jaar is op 6 januari en natuurlijk weer goed gevuld met verschillende culturele onderwerpen. De uitzending wordt dit keer opgeluisterd door live muziek van SUFF. Suff is een veelzijdig duo bestaande uit zangeres Irin Eleveld en gitarist/zanger Sander van Eldik.
Tom Haze komt een paar nummers laten horen, hij heeft de singersongwriters wedstrijd van Spektakel gewonnen in november 2012. Theo Witlox komt vertellen wat er voor 2013 op de agenda staat van de RTV Apeldoorn, Peter Vroon opent op 6 januari zijn nieuwe fototentoonstelling in cafe Sam Sam en heeft tijd om daarover te vertellen. Karin Visscher van Markant legt uit wat het project HELDEN inhoudt en Ria Koopmans vertelt over haar schilderwerk en wat schilderen kan betekenen. Ank van de Bilt komt praten over de nominatie voor de beste website voor plaatsen waar cultureel erfgoed in Apeldoorn te vinden is en het OKW over het filmforum en welke film u niet mag missen.
Gelukkig zijn er de vaste rubrieken zoals de column dit keer van Guus Essers, boeken met Loes Kroon en gelukkig ook weer de kinderen die graag over lezen en de boekenbende komen vertellen en Maja met een aantal cd’s die ze graag wil laten horen.

Over de CODA CultuurbrunchDe CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch bij te wonen.

Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?