Coda Cultuur Brunch

3 mei 2015, van 12:00 tot 14:00, Coda Cafe Museum

Door Redactie

De Coda Cultuur Brunch op 3 mei, is weer goed gevuld met culturele onderwerpen. We besteden aandacht aan de nieuwe gedichten bundel van Johanna Geels, Rob Tieman komt praten over de Paleisconcerten op het Loo, Netty Vink verteld over de Keramiek Triënnale in Coda. Martha Waijop over haar beeldententoonstelling maar vooral over alle activiteiten tijdens 4evergreen in Beekbergen en Ben Eggermont over theater zonder grenzen. Natuurlijk onze vaste rubrieken: Loes Kroon over allerlei boeken die we moeten gaan lezen en te leen zijn in de bibliotheek van Coda en Guus Essers met de column over en voor Liberation Day.
Twee uur lang muziek van Tammo Tamminga, singer song writer. Even stilstaan bij (Nederlandstalige) teksten.

Over de CODA Cultuurbrunch De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

de CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch bij te wonen.
Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?