CODA Cultuurbrunch

3 juni 2012, van 11:00 tot 14:00, CODA Café

Door Nataliefde

Het programma van de CODA Cultuurbrunch is in juni weer goed gevuld en live te volgen in het CODA Café en op ons vernieuwde terras. Op het programma staan onder andere: Showtime in Markant, het Loo en zijn vrienden en Wim Bouwmeester over dichten en verhalen. De vaste rubrieken over kunst, boeken (dit keer over de Maand van het spannende boek) en interviews ontbreken natuurlijk niet. De column is deze keer van Guus Essers, de muziek wordt verzorgd door koren die deelnemen aan het Korenfestival.

Over de CODA Cultuurbrunch
De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch van 3 juni 2012 bij te wonen.

Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?