CODA Cultuurbrunch

6 mei 2012, van 11:00 tot 14:00, CODA Café

Door Randy Gasper

De CODA Cultuurbrunch biedt in mei weer een goed gevuld en gevarieerd programma. Zo is er ruim aandacht voor de bevrijding van Nederland, vertelt Medea Huisman over haar fotografie en expositie in CODA, Bako Sorany over zijn theater en het Fietsgilde over wie zij zijn en wat zij doen. Verder zijn er de vaste rubrieken over kunst en boeken. Daarnaast kunt u luisteren naar de column van Nella Croese.

Muzikale bijdrage: Into Day, met Jan Terlouw, zang en piano; Robert Triesscheijn, contrabas; Peter van de Willik, drums; Peter Vermeulen, gitaar.

Over de CODA Cultuurbrunch
De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch van 6 mei 2012 bij te wonen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?