CODA cultuurbrunch

6 januari 2013, van 11:00 tot 14:00, CODA Cafe

Door Redactie

De CODA Cultuurbrunch wenst u allen een mooi cultureel 2013. De eerste uitzending van dit jaar op 6 januari is weer goed gevuld met verschillende culturele onderwerpen. De uitzending wordt dit keer opgeluisterd met live-muziek van de formatie Suff en zanger Tom Haze. Suff is een veelzijdig muzikaal duo bestaande uit zangeres Irin Eleveld en gitarist/zanger Sander van Eldik. Tom Haze heeft in november 2012 de singer/songwriters wedstrijd van Spektakel! gewonnen.

Verder in de uitzending:
Theo Witlox vertelt wat er in 2013 op de agenda staat van RTV Apeldoorn.
Peter Vroon over zijn nieuwe fototentoonstelling in Artcafé SamSam.
Karin Visscher van Markant legt uit wat het project Helden inhoudt.
Ria Koopmans vertelt over haar schilderwerk en wat schilderen voor haar betekent.
Ank van der Bilt komt praten over de website Geheugen van Apeldoorn, die genomineerd is voor de Geschiedenis Online Prijs 2012.

Het OKW Filmforum over welke films u niet mag missen.

Verder is er uiteraard ruimte voor de vaste rubrieken zoals de column, deze keer van Guus Essers, lees- en luistertips van CODA Bibliotheek en kinderen die graag over lezen en de boekenbende komen vertellen.
Over de CODA Cultuurbrunch

De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis. De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum. CODA en Omroep Apeldoorn nodigen u van harte uit de CODA Cultuurbrunch van 2 december bij te wonen.

CODA Cultuurbrunch | zondag 6 januari| van 11.00 tot 14.00 uur | www.coda-apeldoorn.nl

Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl.  

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?