CODA Cultuurbrunch: zomeractiviteiten

5 augustus 2012, van 11:00 tot 14:00, CODA, Apeldoorn

Door Redactie

De CODA Cultuurbrunch van zondag 5 augustus staat volledig in het teken van Apeldoornse zomeractiviteiten en is natuurlijk weer goed gevuld met informatieve en inspirerende rubrieken over kunst, cultuur, literatuur en activiteiten in de stad. In het programma is er aandacht voor wat is wild live art? de tentoonstelling de Verbeelding van Apeldoorn en het erfgoedfestival Gelegerd in Gelderland. Ook wordt de Gelders Muziekzomer in de uitzending belicht.

Op het programma van de CODA Cultuurbrunch staan niet alleen vaste rubrieken over kunst en literatuur maar u kunt ook luisteren naar diverse interviews. Zo vertelt Hans Bulder in de uitzending over de tentoonstelling de Verbeelding van Apeldoorn. Deze overzichtstentoonstelling in ACEC toont het werk van 19 kunstenaars die zich hebben laten beïnvloeden en inspireren door Apeldoorn en omgeving.

Dolly Verhoeven, projectleider van Gelegerd in Gelderland, vertelt deze zondagmorgen in CODA over Gelegerd in Gelderland, het grootste erfgoedfestival in Nederland. Zij zal een ruime toelichting geven op het Apeldoorns programma van dit festival. In de uitzending wordt ook bekendgemaakt wie de winnaar is van Apeldoornse Kinderjury en uiteraard zal er meer verteld worden over het Kinderboekenweekfeest in CODA. Daarnaast hoort u meer over het NJO en het muziekfestijn.

Over de CODA Cultuurbrunch
De CODA Cultuurbrunch is inmiddels een begrip in Apeldoorn. De brunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn. De CODA Cultuurbrunch biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending van Omroep Apeldoorn. Elke maand komen Apeldoornse gasten aan het woord die, als uitvoerder of organisator, iets te maken hebben met culturele activiteiten en evenementen in de stad. Er is plaats voor gesprekken met kunstenaars, boekbesprekingen met volwassenen en kinderen, de cultuuragenda en muziek. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis. De brunchkosten bedragen € 8,50 p.p. Uiteraard kunt u ook, zonder te brunchen, gratis meemaken hoe een uitzending tot stand komt. Brunchen is niet verplicht.

CODA en Omroep Apeldoorn heten u zondag 5 augustus van harte welkom!

Informatie
CODA Cultuurbrunch | zondag 5 augustus | van 11.00 tot 14.00 uur | www.coda-apeldoorn.nl

Tips, suggesties of opmerkingen? Mail de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?