CODA en Gigant programmeren Casper en Emma op safari tijdens eerste Boek & Film-middag voor kinderen!

2 januari 2017, om 13:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

CODA en Gigant organiseren al heel lang samen de serie Boek & Film waarin prachtige en actuele boekverfilmingen vertoond worden. Tot nu toe waren deze avonden bij uitstek geschikt voor volwassenen. In de kerstvakantie staat de eerste kindereditie van Boek & Film gepland: maandag 2 januari om 13.30 uur is in Gigant Casper en Emma op safari te zien. Deze film is gebaseerd op het boek van Arne Lindtner Naess en vooral leuk voor kinderen van 4 tot 8 jaar (en hun ouders natuurlijk).

Het verhaal

Casper en Emma gaan naar Afrika – en natuurlijk gaan opa en de trouwe knuffels mevrouw Konijn en Welpje ook mee! De twee beste vrienden vinden het spannend, maar hebben ook heel veel zin om alle wilde dieren te ontmoeten. In Afrika raken ze bevriend met Tiri en haar knuffel Schildpad. Als Casper en Emma mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby-leeuwtje. Ze besluiten het diertje mee te nemen en noemen hem Leo. Maar Leo wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze denkt dat het komt omdat Leo zijn moeder mist…. Casper en Emma besluiten daarom naar haar op zoek te gaan, maar lukt het hen ook om Leo’s mama te vinden?

De middag

Voordat we samen naar de film gaan kijken, vertelt Marion Wiering van CODA in het kort iets over het boek en de hoofdpersonen Casper en Emma. Heb jij net als Casper en Emma óók een lievelingsknuffel? Neem deze dan gezellig mee naar deze bijzondere filmmiddag in Gigant!

Kaartverkoop

Kaarten voor deze middag zijn te koop bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online te bestellen via www.gigant.nl. Kinderen tot en met 13 jaar betalen € 5,-; leden van CODA/Vrienden van Gigant (vanaf 14 jaar) betalen € 9,- en niet leden/vrienden € 11,-.

Boek & Film-avonden in 2017

De volgende data voor de reguliere Boek & Film-avonden kunt u alvast in uw agenda noteren: 10 januari (Mal de pierres), 28 februari (Réparer les vivants), 14 maart, 11 april en 2 mei (The Circle, titel onder voorbehoud). Houd voor het laatste nieuws de website of facebook-pagina van CODA en Gigant in de gaten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?