CODA in de kerstvakaantie

3 januari 2017, van 10:30 tot 12:00, CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Kom in de kerstvakantie naar CODA Centrale Bibliotheek en doe, geniet, leer en speel met ons mee! Heerlijk lezen in heel veel winterboeken, een coole winterse selfie maken, je goede voornemens of liefste wens in onze Wensenboom hangen of leren ontwerpen in 3D – het kan allemaal in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn! Informatie is ook te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/kerst.

DONDERDAG 29 DECEMBER VAN 10.00 TOT 12.00 UUR:
Coderdojo: leren programmeren | CODA FabLab
Tijdens deze workshop kan iedereen vanaf 7 jaar leren programmeren! Deelname is gratis; je moet je wel van tevoren even aanmelden via www.coderdojo.nl!

DINSDAG 3 JANUARI VAN 10.30 TOT 12.00 UUR:
Workshop ‘Ontwerpen in 3D’ | CODA FabLab
Leer ontwerpen in 3D met het ontwerpprogramma TinkerCad. Het door jouw gemaakte ontwerp kun je vanaf 11 januari afhalen in CODA FabLab. De kosten voor deze workshop bedragen € 12,50 per persoon; aanmelden doe je door vóór 2 januari een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. Let op: er geldt een maximum van acht deelnemers en vol = vol!

WOENSDAG 4 JANUARI TUSSEN 14.00-17.00 UUR:
Ontwerp en maak je eigen puzzel | CODA FabLab
Tijdens deze snuffelmiddag kun je met de razendsnelle lasersnijder niet alleen jouw eigen legpuzzel maken, maar ook leren programmeren. De toegang is gratis.

Sneeuwketting van papier maken | CODA Junior
Bij winter hoort natuurlijk ook sneeuw en daarom gaan we in een sneeuwketting maken – laat de winter nu maar komen! Deelname is gratis; wij zorgen voor al het materiaal.

Hang jouw wens in de wensenboom | CODA Junior
Wat is jouw allerliefste wens voor 2017? Maak hier een tekening van of schrijf deze op en hang jouw wens in de speciale Wensenboom in CODA Junior.

WOENSDAG 4 JANUARI, TUSSEN 10.00-17.30 UUR:
Coole winterse selfie maken | CODA de Verdieping
Op de Verdieping (het stuk tussen CODA Bibliotheek en CODA Museum) is de tentoonstelling Winter in Apeldoorn te zien. Je kunt hier niet alleen foto’s bekijken, maar ook zélf een foto maken! Trek een van de winterse kledingstukken aan de wij hebben klaargelegd, ga op de slee zitten en maak een coole foto tegen de achtergrond van een winters landschap. Superleuk ook om als kerstkaart te gebruiken! Wil je jouw foto via Instagram of Facebook delen, doe dat dan met #WinterinCODA en wie weet win jij een slee!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?