CODA Junior: een unieke wereld

19 februari 2014, om 14:00, CODA Apeldoorn

Door Agenda

De verbouwing van de jeugdafdeling in CODA Centrale Bibliotheek is klaar! CODA Junior is een fantastische plek geworden waar kinderen en jeugd tot 18 jaar de wereld ontdekken, de mooiste avonturen beleven, lekker even wegdromen, een spannend spel spelden of gewoon een mooi boek lezen. Kortom, CODA Junior is meer dan alleen een plaats om boeken uit te kiezen. Kinderen duiken letterlijk in de boekenkast en landen in een verrassende wereld die CODA Junior heet!

Met dit voor Nederland unieke concept brengt CODA haar drie functies van bibliotheek, museum en kenniscentrum op één plek samen voor een specifieke doelgroep: bezoekers tot 18 jaar. Met een atelier, workshopruimte, laboratorium en studiefactiliteiten is CODA Junir meer dan bibliotheek alleen.
De opening wordt om 14.00 uur verricht door de Apeldoornse Voorleeskampioenen uit het afgelopen jaren: zij duiken als eerste in de boekenkast.

CODA directeur Carin Reinders nodigt u van harte uit deze opening op 19 februari om 14.00 uur bij te wonen. U kunt zich aanmelden via evenementen@coda-apeldoorn.nl of 055-526 86 65.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?