CODA Museum ook op Koningsdag geopend!

27 april 2015, van 10:00 tot 17:00, Coda Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Op Koningsdag (27 april) is CODA Museum van 10.00 tot 17.00 uur geopend. U kunt dan een bezoek brengen aan een van de drie tentoonstellingen die op dat moment te bewonderen zijn: Into the Zoo – sieraden en objecten van Felieke van der Leest, Keramiek Triënnale 2015 en Schilderij van het jaar 2014.

Maak van uw museumbezoek op Koningsdag een compleet dagje uit en geniet van een heerlijke lunch of kopje koffie in CODA Café. Wilt u een aandenken mee naar huis nemen of bent u op zoek naar een origineel cadeau, dan is een bezoekje aan CODA Winkel zeker de moeite waard! Naast de tentoonstellingen in CODA Museum is op de Verdieping (het tussenstuk naar CODA Centrale Bibliotheek) de expositie Verhalen van oorlog en bevrijding te zien.

CODA Museum, CODA Café en CODA Winkel zijn behalve op Koningsdag ook de volgende feestdagen geopend: Bevrijdingsdag (5 mei), Hemelvaartsdag (14 mei), tweede pinksterdag (25 mei) en tweede kerstdag (26 december). Kijk voor alle openingstijden op www.coda-apeldoorn.nl/openingstijden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Koningsdag

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?