CODA Paper Art Festival

28 oktober 2017 - 29 oktober 2017, CODA Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Kom jij naar het CODA Paper Art Festival?

Het zit er bijna op: CODA Paper Art 2017. In het laatste weekend van de tentoonstelling, op 28 en 29 oktober, organiseert CODA een feestelijke afsluiting met het CODA Paper Art Festival. Ontmoet op zaterdag de kunstenaars van CODA Paper Art, maak zelf kunst op de KarTent en betreed het absurdistische, fantasierijke universum van papier en karton van het kunstcollectief BetweenTwoHands. Daarnaast treden vier aanstormende percussionisten van het Nationaal Jeugd Orkest op in CODA Museum. Zij maken muziek met papier!

Wil je op de valreep nog alles te weten komen over de kunstwerken in de tentoonstelling? Sluit dan op zondag aan bij de rondleiding door CODA Paper Art. Of stel je vragen aan CODA Paper Art kunstenaars Ina Fekken, Pao Hui Kao, Frank Straatman, Gino Anthonisse en Vienna Romanée. Zij vertellen in de tentoonstelling meer over hun eigen achtergrond, ideeën en werkwijze.

CODA Camping
Heb je er altijd al eens van gedroomd om te slapen in een museum? Dat kan tijdens het CODA Paper Art Festival! Verhalen rond het kampvuur, doe-activiteiten, spelletjes en slapen in een KarTent. Let op: voor CODA Camping wordt een financiële bijdrage gevraagd. De opbrengst van CODA Camping gaat in z’n geheel naar 3FM Serious Request. Op www.coda-apeldoorn.nl/festival lees je hier meer over.

Over CODA Paper Art 2017
In CODA Museum is tot en met 29 oktober de tentoonstelling CODA Paper Art 2017 te bezoeken. Een tentoonstelling die alle ruimte biedt aan de installaties, ruimtelijke werken en sieraden van kunstenaars uit binnen- en buitenland die zich met hun werk op papier en karton richten. Papier is een fantastisch materiaal dat al eeuwenlang een inspiratiebron voor kunstenaars is. De structuur, textuur, verschillende eigenschappen en het grenzeloze potentieel van papier zijn betoverend en inspirerend.

Meer informatie
Op vertoon van je CODA Pas, Museumkaart, Vriendenpas of toegangskaart voor CODA Museum is de toegang tot het CODA Paper Art Festival gratis. Tijdens het festival zijn de openingstijden van CODA Museum verruimd. Op zondag 29 oktober is CODA Museum van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Meer weten over de verschillende activiteiten en tijden? Kijk dan op www.coda-apeldoorn.nl/festival.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?