CODA: Praat mee aan de verhalentafel

15 juni 2017, van 10:00 tot 12:00, CODA centrale bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Weet u het nog: de winkel van de gebroeders Noteboom aan de Hoofdstaat op de hoek van de Paslaan? Of kunt u zich nog herinneren dat eind jaren ’60 de eerste winkelpromenade van Nederland werd geopend in de Hoofdstraat? Al die antwoorden en verhalen horen we graag aan onze Verhalentafel die dit keer in het teken staat van ‘de Hoofdstraat’. 

De Verhalentafel is dé plek om samen in een informele sfeer herinneringen op te halen, te delen en vast te leggen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u herinneringen ophalen en samen delen. Wij horen uw verhalen graag en wanneer u nog beeldmateriaal heeft, dan kunt u dit meenemen en delen met andere aanwezigen.

 

U vindt de Verhalentafel op de eerste verdieping in CODA Centrale Bibliotheek  bij het paviljoen ‘Bedrijvigheid in Apeldoorn’. 

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

 

Erfgoedfestival Apeldoorn 1900

Met het thema ‘de Hoofdstraat’ spelen we in op het Erfgoedfestival Apeldoorn 1900. Donderdag 13 juli 2017 bestaat de Hoofdstraat van Apeldoorn 100 jaar. Om hierbij stil te staan, vindt van 10 juni tot en met 13 juli het eerste Erfgoedfestival Apeldoorn 1900 plaats met als thema ‘100 jaar Hoofdstraat’. Er is dan van alles te doen in de binnenstad van Apeldoorn. Meer informatie is te vinden op www.apeldoorn1900.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?