CODA Vrijetijds- en Cursusmarkt

1 september 2012, van 10:00 tot 16:00, CODA, Apeldoorn

Door Redactie

CODA Apeldoorn

De CODA Vrijetijds- en Cursusmarkt vindt zaterdag 1 september voor de 23ste keer plaats. Alle ruimten in CODA Centrale Bibliotheek zijn die dag gevuld met fleurige marktkramen en enthousiaste standhouders. CODA schrijft met deze editie geschiedenis. Met 87 standhouders verbreekt CODA het record van de jaren 2009 en 2010 toen 81 standhouders zich inschreven.

De 87 standhouders zorgen dit jaar voor een rijk en gevarieerd aanbod op creatief en sportief vlak. Bezoekers kunnen meer informatie krijgen over cursussen op het gebied van tekenen, schilderen, glas-in-loodbewerkingen maken, kleding ontwerpen, sporten en zwemmen. Voor zang en toneel kunnen zij terecht bij diverse koren en theatergezelschappen. Levert de omgang met de computer problemen op of is meer informatie over een beroepsopleiding gewenst dan is er voor jong en oud volop aanbod.

Naast cursussen en opleidingen is er ook een ruime keuze in (korte) workshops op het gebied van acrobatiek, fotografie, gebarentaal en dansen. Ook workshops over persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en het gebruik van sociale media worden tijdens de Vrijetijds- en Cursusmarkt gepresenteerd. Een aantal instelling geeft bovendien informatie over scholing en cursussen voor vrijwilligerswerk.

Middels persoonlijke gesprekken en folders bij de diverse kramen kan de bezoeker zich verdiepen in het cursusaanbod. Een aantal standhouders zal hun aanbod ook met praktijkvoorbeelden (zoals stoelmassage, acrobatiek of een bridgepartij) illustreren.

Veel standhouders bieden dit jaar weer een presentje, korting en/of gereduceerde tarief bij inschrijving of aanmelding tijdens de Vrijtijds- en Cursusmarkt in CODA. Een reden temeer om op zaterdag 1 september deze markt te bezoeken!

Meer informatie over de Vrijetijds- en Cursusmarkt, de standhouders en hun aanbiedingen is te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/cursusmarkt. Deze pagina’s zijn tot 1 november 2012 te raadplegen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?