CODA Vrijetijds- en Cursusmarkt 2013

31 augustus 2013, van 10:00 tot 16:00, Centrale bibliotheek Apeldoorn

Door Agenda

http://www.coda-apeldoorn.nl/index.php?id=443

 

Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 31 augustus 2013 vindt de 24steVrijetijetijds- en Cursusmarkt plaats in CODA Centrale  Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn. Tussen 10.00 en 16.00 uur kan men die dag een kijkje nemen bij ruim 70 aanbieders van opleidingen, cursussen, workshops en andere activiteiten. Deze markt is dé kans u te laten oriënteren op, te laten informeren over of in te schrijven op een van de cursussen. Er is een ruim aanbod voor jong en oud, sportief en creatief, beginners en gevorderden. RTV Apeldoorn zend deze dag live uit vanuit het CODA Café.
Op www.coda-apeldoorn.nl/cursusmarkt vindt u de standhouders die zich tot nu toe hebben ingeschreven, al dan niet met een link naar hun eigen website. Naast algemene informatie bieden sommigen ook speciale cursusmarktaanbiedingen aan. De pagina’s worden regelmatig geactualiseerd zodat u altijd een volledig mogelijk overzicht heeft.

Kraam huren?
CODA streeft er naar een zo breed mogelijk aanbod aan de bezoekers te presenteren. Verzorgt u een opleiding of geeft u een bijzondere cursus/activiteit die nog niet (eerder) aangeboden is, dan bieden zowel de cursusmarkt als onze speciale advertentiepagina’s u de gelegenheid deze onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Jaarlijks bezoeken ruim 4.000 bezoekers de geanimeerde en gezellige Vrijetijds- en Cursusmarkt, een uitgelezen mogelijkheid dus om u te presenteren!

Wilt u ook een marktkraam huren? Neem dan contact op met Lya van Gils, e-mail: l.vangils@coda-apeldoorn.nl/telefoon: 055-5268534 of meldt u digitaal aan via onze website.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?